AgentCP v1.1

Sziasztok Pingvinek! 😀

Az AgentCP (CPPS) ismét újranyitott, igaz már kicsit korábban. A béta tesztelés sajnos már véget ért, de sebaj. A CPPS-en már újra lehet szórakoni és sok más érdekes dolgot csinálni. Az új ellenőrző rendszer segítségével nem kell, hogy elhidd a hamis felhasználókat. Ez a rendszer a CPPS működése alatt mindig frissítve van. Azok a felhasználók, akiket ismerek xatről vagy egyéb helyekről az interneten belül vagy kívül azok automatikusan megkapják az ellenőzött állapotot. Azok akik híresek, mint pl. bloggerek és nem ismerem őket, azokat is tudjuk ellenőrizni.

REGISZTRÁCIÓ

JÁTÉK

NYITVATARTÁS

SEGÍTSÉG

FAQ (részlet)

Hogyan is működik ez a rendszer?
Válasz: Ez a rendszer úgy működik, hogy az ellenőrzött pingvin chat buboréka (a játékban) világoskék. Amennyiben ilyen pingvinnel találkoztok, az a pingvin 100%, hogy ellenőrzött. Amennyiben a pingvinnek, simán csak fehér színű a chat buborékja az azt jelenti, hogy a felhasználó még nem ellenőröztt. A CPPS-en folyamatosan ellenőrizzük a felhasználókat, tehát ezzel a rendszerrel a tévedés lehetetlen!

Mi változott a CPPS-en és miért v1.1?
Válasz: A CPPS-en sok dolog változott az előző három hónapban. Érdekes technikai frissítések történtek és a hibák száma is kevesebb lett.

Miért írja ki, hogy Penguin not found?
Válasz: Azért, mert a CPPS-en van még egy hiba, ami azt okozza, hogy néhány pingvin felhasználóneve undefined lesz. Ezt a hibát már javítja az AgentTEAM és hamarosan el fog tűnni!

Miért kell helyes e-amil címet megadnom, hogy regisztrálhassak?
Válasz: Azért, mert a CPPS-en nem tudod annélkül aktiválni a pingvined. Kénytelen voltam bevezetni ezt a módszert, mert régebben a CPPS adatbázisában gyakran találkoztam asd@asd.com című e-mail címekkel ami természetesen hamis e-amil cím volt. Továbbá még azért van erre szükség, mert ha véletlenül valaki kitalálná a jelszavad a CPPS-re, illetve, hogy ha letiltanák a pingvinedet olyanért amit nem is te csináltál értesíthess bennüket.

Mi az AgentTEAM e-mail címe?
Válasz: Az AgentTEAM e-mail címe a következő: support@chello089173251229.chello.sk. Erre az e-mail címre akármikor küldhetsz üzenetet, feltéve ha az AgentTEAm főoldala ONLINE!

Melyik oldal a CPPS főszponzora?
Válasz: A CPPS független, tehát az AgentTEAM a főszponzora.

Érdekel még több dolog a CPPS-el kapcsolatban? Hamarosa elkészül az FAQ a CPPS-re, ahol minden fontos leíráast megtalálsz, hogy mit hogyan kell csinálnod és hogy mi mit jelent ami a CPPS-en van!

Reklámok

6 Responses to AgentCP v1.1

 1. Balib3 szerint:

  Augusztusban újabb reklám party várható. Csak most egy termék lesz reklámozva. A Cp megőrült ezen a nyáron?

 2. Danielkirály szerint:

  Hát ja.
  De hát valamiből nekik is élni kell a sok millió memberségen kívül XD

 3. prímerpatron szerint:

  nem lehet belépniiii 😛 😛 😛 😛

 4. Valaki szerint:

  Az van kiírva hogy ideiglenesen zárva!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: